My New Year’s Eve!

Min nytårsaften var helt stille og rolig. Jeg må indrømme at jeg stadig ikke havde vænnet mit til at der ikke rigtig var noget jul. Intet tegn var der i butikkerne og jeg var forvirret. Men jeg startede dagen før med at lave ismassen, som jeg lod stå i køleskabet natten over. Jeg startede dagen med at lave kransekagemassen, satte den i køleskabet, og så lavede jeg isen og puttede i fryseren. Det var de ting jeg stod for. Jeg er ikke særlig god til at lave mad, hah.. Jeg fik min mor til at forme kransekagen og bage den.

Ellers så stod den på lakseroulade til forret, oksemørbrad med rodfrugter og glaserede gulerødder og ærter, og til dessert var det min pistacie is, med blåbær og hvad vi prøvede at få til at ligne chokoladepynt (fail, tror det var fordi det var hvid chokolade?).

Resten af aftenen var stille og rolig, vi fik irish coffee, så lidt fjernsyn og så gik aftenen egentlig meget hurtigt, og jeg gik tidligt i seng. Der var ikke nogle fulde mennesker eller noget uro (andet end fra naboerne, men det skal de have lov til jo!).

Advertisements

3 thoughts on “My New Year’s Eve!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s